Arjan Koerts

Ik ben Arjan Koerts en ik ben getrouwd met Eveline. Samen hebben wij drie kinderen, 2 jongens en 1 meisje. Ik ben in 2014 in de gelegenheid gekomen om het klantenbestand en de inboedel van mijn toenmalige werkgever over te nemen vanwege pensionering. Sindsdien geef ik invulling aan mijn eigen bouwbedrijf en komt het ene na het andere interessante bouwproject voorbij.

In de afgelopen 25 jaar heb ik de nodige ervaringen opgedaan in de bouw. Zo ben ik begonnen bij bouwbedrijf Eleveld in Beilen als vakantie kracht en later heb ik hier ook stage kunnen lopen.
Tijdens mijn streekschooltijd heb ik bij HTO gewerkt op een groot bouwproject in Emmen en Stadskanaal. Echter hier miste ik het gemoedelijke van een klein bouwbedrijf waar je de klus van A tot Z af kon maken.

Ik heb toen de overstap gemaakt naar bouwbedrijf Van Tergouw in Elp. Een klein en persoonlijk bedrijf waar ik met veel plezier 20 jaar heb gewerkt. Hier heb ik de fijne kneepjes van het vak geleerd van Hans van Tergouw zelf.

Project van A to Z

Ik heb door de jaren heen gezien dat het belangrijk is om met mensen in contact te blijven en het project ook van A tot Z aan een stuk af te maken zodat het overzichtelijk blijft voor de klant. Of het nu gaat om het renoveren van een badkamer of het zetten van een aanbouw.

Kenmerkend voor ons bouwbedrijf

  • Vakkennis
  • Flexibel
  • Adviserend
  • Stofvrij werken
  • Opgeruimde en overzichtelijke bouw